Julegröt

Det har börjar bli väldigt kallt ute, märkte jag idag då jag hoppade i mina strumpbyxor och tygskor och stapplade mej iväg till bussen. Det riktigt stickte på benen av kyla, men det är bra. Då kanske snön kommer i mängder och det blir äntligen en riktig stämningsfull jul. För de senaste året har det väl knappt funnits nå snö? Julstämningen har börjar smyga sig fram på stan iallafall. Man har börjat julpynta runt alla byggnader med ljus och volanger, men är det inte lite väl tidigt? Vi är ju bara på mitten av november än, börjar man tagga jul så är man ju less innan första december. I år vill jag ha en riktigt bra jul. Jag ska baka och pynta i mängder. Jag ska baka så mycket att släkten kommer lägga sig på golvet och kräkas för att de inte får i sig nå mer, det kommer bli bra. Fick en bra julgodisbok av min kära farmor: "Jag vet att du är bra på baka". Boken är jättefin och det finns massor av smaskiga recept, men jag har inte ens öppnat boken, den står bara och samlar damm. Så i år ska jag bannemej baka tills jag dör av utmattning. Men nu ska ni inte tro att jag inte bakar, det är inte sant. Jag är faktist duktig och bakar en hel del, både nyttigt och onyttigt. Några kära kamrater tänker mig som en tjej som spenderar sin fritid åt att laga mat, bakar och städar. Förstår inte vart de har fått den idén ifrån, för jag kan ju inte säga att jag bakar sååå ofta.

Hur som helst så har jag taggat denna helg i ett halvår nu. Årets höjdpunk närmar sig. På lördag händer det, underbart! Köpte biljetterna för ca 5 månader sedan och räknad dagarna. Och nu är det bara 2 hela dagar kvar!!!
Jag pratar förstås om Lars Winnerbäck, the one and only. Jag har höga förväntningar, det ska jag säga dej. Tror inte det kommer bli lika bra som ute på Nydala förra sommaren, men det kommer bli underbart iallafall.
Så det blir favotittjejerna i helgen med favoritmusik. Kan det bli så mycket bättre? Nej, jag tror faktist inte det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0